Bästa håroljan 2021 – investera i ditt hår för extra glans och näring!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Olaplex No7 Bonding Oil2. Moroccanoil Oil Treatment3. Holika Holika Biotin Damage Care Oil Mist
Olaplex No7 Bonding OilMoroccanoil Oil TreatmentHolika Holika Biotin Damage Care Oil Mist

Bästa håroljan 2021 – Vårt hår utsätts ständigt för påfrestningar i form av värmeprodukter och slitage och vårt hår kan därför ta mycket skada av det vi gör. Allt från produkterna vi använder i håret, till solen och klart även att vi färgar vårt hår. Då kan det vara ett smart val att investera i hårolja för att få tillbaka sitt friska och näringberikade hår. Hårolja hjälper ditt hår att repareras, att bli mjukt och glansigt.

För att göra det enklare för dig att hitta den rätta håroljan har vi satt ihop en topp 3 bäst i test av håroljor under 2021. Investera i ditt hår, ge det extra näring och få det att må bättre med en riktigt bra hårolja!

Topp 3 håroljor bäst i test 2021

 

1. Vår vinnare! Olaplex No7 Bonding Oil

 • Förbättrar hårkvaliteten
 • Har ett värmeskydd upp till 230 grader
 • Mjukgör håret
 • Reparerar skadat hår

Olaplex är ett märke som är känt för deras höga kvalitet, och deras Olaplex No7 Bonding Oil är inget undantag. För dig som har skadat hår som behöver lite extra kärlek är denna hårolja ett självklart val. När du använder dig av Olaplex No7 Bounding Oil kommer du att få samma känsla som du får hos frisören. Det kommer att stärka ditt hår, mjukgöra det, ge det en glans och även att förbättra kvaliteten.

Om du vill använda ett värmeverktyg på ditt hår, som plattång eller hårfön, erbjuder oljan ett värmeskydd upp till 230 grader. För att använda oljan behöver du enbart applicera några droppar i antingen torrt- eller handdukstorkat hår. Du kommer att se en skillnad redan efter den första användningen!

2. Moroccanoil Oil Treatment – professionellt resultat!

 • Silkelent hår
 • Kan användas för styling
 • Berikad med antioxidantrik arganolja
 • Ger håret näring

Moroccanoil Oil Treatment passar för dig som vill ha ett friskt hår som är glansigt och mjukt. Du kan använda denna hårolja för både styling, vård och efterbehandling av ditt hår. Den innehåller antioxidantrik arganolja som ger en behandling till håret som går in på djupet. Med Moroccanoil kommer ditt hår att få den extra näringen som det behöver.

Håroljan är inte bara näringsrik för ditt hår, den doftar också väldigt gott. Efter varje behandling kommer du att se en skillnad på ditt hår och det kommer även att bli enklare att hantera. Det är rekommenderat att du använder oljan antingen på torrt eller handdukstorkat hår. Allt som krävs är ett eller två pumptag av denna hårolja för att du ska se en skillnad och få glänsande och lättskött hår på nolltid.

3. Holika Holika Biotin Damage Care Oil Mist – För alla hårtyper!

 • Återfuktar håret
 • Stärker rötterna
 • Passar för alla hårtyper
 • Förebygger håravfall

Om ditt hår saknar fukt och näring kommer håroljan Holika Holika Biotin Damage Care Oil Mist att göra under för ditt hår. Detta är en hårolja som är passande för alla hårtyper. Inte enbart hjälper den att återfukta ditt hår, men har även en blommig doft och endast efter en användning kommer ditt hår att bli mjukt och lent.

Holika Holika Biotin Damage Care Oil Mist är berikad med honung, biotin och kamomill. Det hjälper dig att stärka dina hårrötter, vilket motverkar håravfall och du lämnas med ett starkt och friskt hår som doftar ljuvligt.

Tre vanliga frågor om håroljor:

Hur väljer jag rätt hårolja?

Innan du väljer en hårolja är det viktigt att förstå vad ditt hår har för behov av en hårolja. Alla håroljor är heller inte passande till alla sorters av hår. Om du exempelvis har extra torrt hår finns det håroljor som är speciellt anpassat till detta.

Hur använder jag bäst en hårolja?

Följ alltid instruktionerna som håroljan kommer med. Det finns vissa håroljor som du ska använda på torrt hår, medan andra som du ska använda efter att du har tvättat håret och det fortfarande är fuktigt. Att inte använda för mycket hårolja är också viktigt för att inte tynga ner håret och göra att hårstråna får en fettbeläggning. För det mesta krävs det bara några droppar för att det ska verka effektivt.

Vad är hårolja bra för?

Hårolja är bra för att hjälpa ditt hår att få extra näring. Om du har skadat hår är hårolja speciellt bra för att ditt hår ska kunna repareras. Hårolja kan också användas som ett värmeskydd för ditt hår, och även skydda mot solen.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Det finns många anledningar till att du kan behöva hårolja. Antingen för de som har skadat hår eller hår som är svårt att ta hand om, eller för de som lider av hår som lätt blir frissigt. Detta kan motverkas genom att hitta den rätta håroljan för just ditt hår. När vi satte ihop vår lista kollade vi vad för håroljor som verkar snabbt och som ger ett vårdande resultat.

Vi hade även priset i åtanke, och valde därför tre olika håroljor i olika prisklasser för att hitta det bästa valet. Något annat vi tänkte på var vilken hårtyp håroljan är anpassad för, så att det ska finnas alternativ för alla.

Genom att investera i en hårolja kan det göra en stor skillnad för ditt hår. Det kan hjälpa till att skydda ditt hår, få det mjukt och lent. Vad väntar du på, testa du med!

Länkar och referenser

Hårinpackningsprodukter hos Åhlens, Eleven och NordicFeel